Skechers

Modernek, illeszkedők, puhák és hihetetlenül kényelmesek, kifejező dizájnnal - ilyenek az amerikai Skechers márka cipői. Ennek a nagyszerű címkének a cipői, a ruházathoz hasonlóan, rugalmasan követik az aktuális trendeket, és így Ön biztos lehet benne, hogy mindig sikkes lesz. Egyidejűleg szigorúan ügyel a cipők és más divatos termékek kivitelezésének minőségére és tökéletes, funkcionális tulajdonságaira. Az egyetlen cipőmodellel rendelkező, kis gyártóból a cég a mai napig egy fontos játékossá dolgozta ki magát, akivel számolni kell. Ismerje meg a puha lépés és kényelmes járás varázsát a Skechers női és férfi cipőkben Ön is.

A sokféle stílus és színlehetőség, valamint az  egyedi, puha, emlékezőhabos párnázás, amely rendkívüli kényelmet tesz lehetővé a járás során, ezekből a cipőkből egy igazi jelenséget csinált.

 

Tudja, hogy? Híres a gyermek sorozat villogó talpa is.

 

Skechers cipők a stílusos járásért

A márka a cipők két alapvető vonalát gyártja: sportosat és lifestyle-t.

- A sportcipőket többször értékelték az innovációjukért és technikai megoldásukért.

- Mindkét esetben Ön biztos lehet az aktuális dizájnt illetően.

- A mindennapi használatra alkalmas cipők pedig a stílus és a megjelenés terén gazdag kínalaton alapulnak.


Stílus útmutató:

Skechers félcipők. A zárt cipőket érdekes díszítőelemek gazdagíthatják. Illenek farmerhez és nadrághoz is, nyugodt lelkiismerettel felveheti őket a munkába is.

Bokacipők. A stílusos, egészéves cipőkön kívül vannak itt téli cipők és favagó modellek is, amelyek a Skechers arany alapjába tartoznak.

Slip-ons. Elegáns és könnyű cipők, amelyekbe Ön csak belecsusszan. Simák és finoman mintásak a városi rendezett stílushoz.

Balettcipők. A női slágert, szűk nadrághoz és szoknyához, finom cipellőnek alkották meg, egyenes talppal, gömbölyű vagy szűkülő orral és színes dizájnokkal.

Munkacipők. Különlegességnek számítanak az ergonomikus cipők a hosszú talpon való tartózkodáshoz.

Skechers teniszcipők. A legnépesebb csoport magában foglalja a jellemzően sportos megjelenésű cipőket és a tiszta vonalú, sportosan elegáns cipőket is. Legjellemzőbbek a szabadidős, ötletesen színes, vidám teniszcipők, amelyekben Ön látható lesz. A szivárványos, holografikus, fémes, mintás és grafikus sneaker cipők ráadásul olyan szabással büszkélkedhetnek, amely tiszteletben tartja a lábfejek alakját és így valóban tökéletes, járásból fakadó élményt biztosít.

 

TIPP: A nyárra értékelni fogja a perforált cipőket, amelyek rendkívül szellősek és könnyűek.

 

Hogyan gondoskodjunk a Skechers cipőkről:

- Megelőzésképpen használjon impregnáló spray-ket.

- Tartsa tisztán a cipőket.

- A sportmodelleket nedves ronggyal és egy kis mosószerrel tisztíthatja meg a legjobban.

- Bőrcipőkre használjon speciális tisztítószereket és olajat a bőrre.

- A szemises cipőket speciális kefével tisztítsa.

- Az anyagból készült teniszcipőket kimoshatja a mosógépben.

- Ellenkezőleg, a mosógépbe ne tegyen villogó gyermek modelleket és bőrcipőket.

- Minden cipőt a tisztítás után hagyjon a levegőn megszáradni.


A Skechers nem csak cipő

Az idő múlásával a cég kezdett ruhákat és kiegészítőket is gyártani, a sportosan lezser kényelem stílusában. A Skechers topokat, pólókat, dzsekiket vagy melegítőfelsőket leggingsek, sportnadrágok és kényelmes ruhák egészítik ki.

A kiegészítők közül említsük meg a Skechers karórákat, sapkákat, hátizsákokat vagy napszemüvegeket.

 

Érdekesség: A márka nagyon ügyel a társadalmi felelősségvállalásra. Különféle kampányok keretein belül így a vásárlók vásárlásukkal támogathatják például a kutyamenhelyeket  vagy hozzájárulhatnak a hátrányos helyzetű diákokat támogató alapítványokhoz.

 

Egy garázsból az egész világba

A Skechers márka Kaliforniában jött létre 1992-ben. Alapítója, Robert Greenberg kezdetben a munkás stílusú cipőkre összpontosított az akkor növekvő grunge mozgalom számára, és a korcsolyacipőkre.

 

Stílustörténet: A márka a hírnevét a Skechers Chrome Dome modellel szerezte. Ez visszatükrözi a 90-es évek népszerű stílusfúzióját, a munkacipők és teniszcipők elemeivel, kicsit viseltes megjelenéssel.

 

Ennek a modellnek köszönhetően, a hírességekkel együttműködve és a trendeket követve a márka híressé vált és az új évezredben megcélozta a világot, ahol gyorsan szilárd helyre tett szert.

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés