Rólunk

Minőségi ruházatot és szolgáltatást érdemel. Ezért vagyunk itt.


Mielőtt úgy döntöttük, hogy márkás ruhákkal foglalkozó internetes üzletet nyitunk, valami hiányzott a piacról: egy webáruház, amely a minőséget kínál kedvező áron és közben gondoskodik az ügyfeleiről is. Ezért megbízható beszállítókat választottunk és eredeti, kifutó szezonokból származó, kedvező árú termékekkel kezdtünk el foglalkozni. Ügyeltünk arra is, hogy vásárlása a lehető legegyszerűbb és leggyorsabb legyen. Alázattal kezdtünk neki és tudtuk, hogy a sikerhez és elégedettséghez tisztességes és felelős út vezet, amelyet folyamatosan követünk. A Gatio.cz-re mindig támaszkodhat:


+ Eredeti ruházat kiváló áron
+ Gyors és előzékeny kommunikáció
+ Termékek problémamentes kézbesítése
+ Felesleges illetékek nélkül
+ Professzionális hozzáállás
+ 20 000 Ft érték feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes

 

Az ügyfelek oda mennek, ahol megbecsülik őket.


Becsülünk minden ügyfelet és számunkra ez nemcsak egy közhely. Elsődleges célunk egy baráti kapcsolat kialakítása, továbbá gondoskodni az ügyfélről nemcsak a vásárlás előtt, hanem az alatt és utána is. Nem bujkálunk az áru reklamálásakor vagy annak visszaadásakor. Csak abból ismerszik meg egy webáruház minősége, ahogy reklamáció esetén kezeli vásárlóit.


Kellemes vásárlást kínálunk webáruházunkban!

Gatio.hu

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés