Ralph Lauren

A Preppy stílus, vagyis a rendezett, sportosan lezser elegancia a városba és az egyetemi vagy intellektuális környezetbe, jellemzi az amerikai Ralph Lauren márkát. Ki ne ismerné a galléros pólóinget egy pólójátékost ábrázoló hímzéssel a mellén? Ugyanilyen népszerű helyzetben vannak az ilyen márkájú elegáns szvetterek, ruhák vagy cipők is. A férfi nyakkendőket gyártó szerény kezdeteitől Ralph Lauren a divat égboltjának ragyogó csillagai közé kapaszkodott a legjobb minőségű, elegáns férfi és női ruházattal.

 

Tudta? Ralph Lauren a filmesek kedvenc márkája. A ruházata megjelent például A nagy Gatsby egyik felvételén, 1974-ből, Robert Redforddal vagy Woody Allen Oscar-díjas filmjében, az Annie Hall-ban. Ralph Lauren-nél dolgozott a sorozatszereplő Rachel is a Jóbarátokból.

 

Egyedi Ralph Lauren stílus

Ránézésre kifinomult és kellemes – éppen ez a stílus tette híressé a márkát, először otthonában, az USA-ban, később az egész világon. A Ralph Lauren ruházat egy választás mindazok számára, akik szívesen rendezettek és stílusosak a szabad idejükben is.

A márka a tökéletes anyagokra is összpontosít, a kellemes pamutkeverékektől kezdve, az értékes kasmírig. Magától értetődő az egyes darabok tökéletes kidolgozottsága is, amelynek köszönhetően Ön mindig elsőosztályú minőségre számíthat.

A kínálatban nem hagyható figyelmen kívül a híres Ralph Lauren póló gallérral,  elválaszthatatlanul összekapcsolva a híres Polo logóval és alvonallal.

 

A Ralph Lauren pólóingek fazon útmutatója:

Classic. A legáltalánosabb fazon a alakok többségéhez.

Custom Slim / Skinny. Keskenyebb és rövidebb fazon a karcsúbb férfi (Custom Slim) és női (Skinny) alakokhoz.

Slim. A legfiatalabb fazon a nagyon karcsú alakokhoz vagy, ha Ön egy szűk pólóra vágyik.

Big & Tall. Férfi XL változat, amely elegendő teret kínál.

 

Klasszikus a Ralph Lauren Polo szvetter, copfmintával és V-alakú kivágással, sportosabb hangulatot kelt a Ralph Lauren melegítőfelső, kapucnival vagy anélkül és felismerhető dizájnnal. A sportos elegancia a Ralph Lauren jegyében azonban szintén romantikus, ami a női blúzokon, vagy ruhákon nyilvánul meg, valamint a férfi kollekciók vintage árnyalatában is.

 

Különféle vonalak egy kalap alatt

A márka több jellemző divatvonalat foglal magában.

Ralph Lauren Polo. A legismertebb és legidősebb sorozat tisztaságot és finomságot áraszt. Kedvelt a modellek tenisz, golf vagy krikett stilizáltsága is. A női kollekcióra a romatikus-elegáns szellem jellemző, a tengerészkék és a fehér népszerű kombinációját a pólóingek és szvetterek ragyogó árnyalatai élénkítik fel. A férfi vonal az igazi úriemberek számára ajánlott. Az illeszkedő nadrágok és a kidolgozott zakók kiegészítik az elegáns ingeket és pólóingeket. A Polo farmer sorozat Önt a nadrágoknak, farmeringeknek vagy dzsekiknek köszönhetően egyenesen az amerikai Középnyugatra repíti.

Purple Label. Prémium férfi divat, beleértve a tökéletesen álló öltönyöket és szmokingokat.

Lauren Ralph lauren. Női kifinomult elegancia, amelyet a romantika és a szafari stílus ihletett.

Double RL. Sportosabb hangolású sorozat, vintage és military árnyalattal, amelyet az amerikai vidék ihletett, magában foglalja a denim vagy a kötött divatot is.

 

A ruházaton kívül a cég sok kiegészítőt is gyárt, a karóráktól és ékszerektől kezdve, a parfümökön keresztül, egészen az elegáns és minimalista Ralph Lauren kézitáskákig vagy cipőkig.

Sikert aratott a Home címke is, amely a belső terek, vagy étteremláncok felszerelésével foglalkozik.

 

Érdekességek a Ralph Lauren márka történetéből

A vállalkozó és tervező, Ralph Lauren New Yorkban született Ralph Lifshitz néven, egy fehérorosz származású, zsidó családban.

A társaság először férfi nyakkendőket gyártott és árusított.

A férfi ruházat első átfogó kollekciója 1968-ban látta meg a napvilágot és a neve Polo by Ralph Lauren volt, a tervező kedvenc sportja után.

A pólójátékos ismert logója, az ún. Polo Pony, első alkalommal a női kollekcióban jelent meg 1971-ben a ruhaujjak szegélyén. Egy évvel később születtek meg a ma már legendás pólóingek, ezzel az emblémával a mellükön, ahol mind a mai napig láthatók.

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés