Only

Az Only egy népszerű divatmárka nőknek és lányoknak a dán márkacsaládból, amely a Bestseller cég alá tartozik. Ez egy játékossággal, nyitott kombinációs lehetőségekkel és divatos szórakozással teli divat. Ismertek a minőségi és jól álló farmerek, de a nagyon nőies hatást keltő, divatos darabok is, mint a szoknyák és a ruhák. A mindig kényelmes és kellemes divat az Only szerint lehetővé teszi az Ön számára, hogy megmutassa valódi divatos énjét. A lezserség, könnyedség és természetesség az Only ruházatát kellemes választássá teszi a mindennapi viseléshez, a szabadidőhöz és a városba. Az Only ruházata minden nőt megörvendeztet, aki kedveli a divatot és szívesen kipróbálja, hogy mi minden hozható létre a ruhákkal. Ismerje meg az Only márka filozófiáját és sokszínű divatkínálatát a nők számára és gazdagítsa ruhatárát ezzel a kényelmes stílussal.

 

TIPP: Ennek a márkának változó kínálata pont ezt teszi lehetővé – különféle öltözetek létrehozását az aktuális hangulat és divatérzés alapján. A ruhák jól kombinálhatók egymással.

 

Only farmer minden divatstílushoz

A szív és az alap, amelyen az Only termelése alapul, a farmer. A minőségi és illeszkedő denim a kínálat fő alkotórésze. A márkát az jellemzi, hogy nincs határozott stílusa, de azért lehetővé teszi a játékosságot és az Ön ízlése szerinti kombinációkat.

Beszerezhet itt szaggatott farmert, romantikus, világoskék darabokat és gyengéd pasztellszíneket egyaránt.

 

Divatos farmertippek az Only-tól:

Trapézfarmer. Visszatérnek a divatba, a világmárkák kínálatában gyakran megtalálhatók  "flared" megjelöléssel. Az Only felfogásában magasított derékkal és finom színekkel rendelkeznek.

Culottes. Egy típus, ahol a nadrág már felülről szélesedik és a hossza bokáig ér. Minden stílushoz jól áll. Farmer kivitelezésben nagyon informálisan és lezserül néznek ki. A szabadidőhöz választhat szó szerint levágott nadrággal alkotott változatot is. 

Magas derék. A nadrág, melynek felső része a köldök szintjén van, még mindig népszerű. A karcsúbb derekú alakoknak állnak jól.

Skinny. Még mindig divatosak a feszes nadrágok, amelyek szorosan körülölelik az alakot.

 
Menő stílus: Culottes. A széles lábszárú és lerövidített hosszúságú nadrágok a 20. század 30-as éveitől a női divat részei. Népszerűek voltak a 80-as és 90-es években és most visszatérnek a rivaldafénybe. Hízelegnek az alaknak, képesek eltakarni a hiányosságokat. Remekül kombinálhatók magassarkúval és romantikus blúzzal vagy galléros inggel. Sokféle anyagból készülnek, a farmerből készültek sportos, laza benyomást keltenek.

 

Valóban nőies az Only ruhákban

Ennek a márkának divatja nagyon nőies. Bizonyíték erre a romantikus, virágos ruha, amely a márkát híressé tette, de az Only szoknyák vagy topok szintén nagy kínálata is.

Felül nagyszerű szolgálatot tesznek a meleg Only dzsekik a hűvösebb időben, melegítőfelsők, szvetterek vagy farmerdzsekik a tavaszi és nyári estéken.

Népszerűek a denim variációk - ingek, ruhák, szoknyák sokoldalú kivitelezésben, amely ideális a kombináláshoz. Egy darab így minden alkalommal másként nézhet ki, aszerint, hogy mit vesz fel hozzá.

 

Útmutató a kombináláshoz:

- A virágos blúz farmerrel és teniszcipővel kényelmesen néz ki a városba vagy egy kávéra.

- A virágos blúz és a pamut formális nadrág kombinációja, körömcipővel, kiemelkedik a hivatalosabb munkakörnyezetben is.

- A virágos blúz egy sima, térdig érő tokszoknyával hatásos business ruhát alkot.

- Ugyanolyan blúz egy érdekes szabású szoknyával elegánsan nézhet ki a színházba is.

- A blúz és a rövid farmerszoknya a kötetlen kényelem benyomását keltik.

 

Elágazó Bestseller család

Az Only márka a Bestseller szárnyai alá tartozik, amely égisze alatt 20 népszerű konfekciós márka található, mint például az Only & Sons, Jack & Jones, Vero Moda vagy a Mamalicious.

 

Érdekesség: A Bestseller 1975-ben keletkezett és az időtől fogva mindig megőrizte a családi cég státuszát.

 

A márkák, amelyek alája tartoznak, minőséggel, kényelemmel és lezser stílussal jeleskednek a mindennapi viseléshez. Ha Ön azokhoz a nőkhöz tartozik, akik kedvelik a divatos játékosságot és a változatosságot, látogasson el az Only üzletbe online és válasszon e márka érdekes kínálatából.

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés