Oakley

A szem védelme fontos a sport közben, és ha a sportnapszemüveget ráadásul nagyszerű, modern dizájn díszíti, ez ideális kapcsolat. A funkció és a megjelenés tökéletes ötvözésének receptjét találta meg az amerikai Oakley cég, amely már 45 éve sikeresen terjeszti azt a világban. A tipikus Oakley napszemüvegek a munka- és védőszemüvegek jegyeit hordozzák, de a kínálat valóban széles, bármilyen arctípushoz és személyes ízléshez. Tekintse meg saját maga az Oakley férfi napszemüvegek csábító modelljeit.

A lencsék kifejező formái és különféle szivárványos színei jellemzik az Oakley szemüvegeket, amelyek sportra és a mindennapi viselésre is specializálódnak, a városba, lezser, sportosan laza ruhákhoz.

 

Tudta? Az Oakley aktuálisan több, mint 850 szabadalommal rendelkezik, amelyek a napszemüvegeket, szemvédelmet és a sportfelszerelést illetik.

 

Az Oakley szemüvegek tökéletes stílust és funkciót jelentenek

Az Oakley szüntelenül újabb és újabb fejlesztéseket és technológiákat fejleszt, amelyek védik a szemet, valamint kényelmes és kellemes látást biztosítanak minden körülmények között és bármilyen tevékenység során. A kiemelt technológiák egyike a Prizm. A különféle színszűrők és szemtulajdonságok több évnyi kutatásnak eredménye.

Az eredmény egy egyedülálló technológia, amely felhasználja a szem reakcióját a különféle szín- és környezetkombinációkra úgy, hogy optimális látást biztosítson különféle körülmények között.

 

A Prizm szemüveglencsék:

- kihangsúlyozzák a színeket

- növelik a kontrasztot

- kiemelnek minden részletet, azt is, amelyet egy közönséges szem önmagától nem képes rögzíteni

 

Milyen hatást váltanak ki az egyes színes lencsék:

Rózsaszín – növeli a fókuszálást és a kontrasztot, alkalmas árnyékba is.

Sárga – kiemeli a részleteket, alkalmas ködbe és sporthoz, kíméli a látást.

Szürke – megfelelő minden alkalomra és megőrzi az eredeti színárnyalatokat.

Barna – különféle körülményekhez alkalmas.

Zöld – jelentősen korlátozza a visszatükröződést, alkalmas vízpartra.

Kék – kihangsúlyozza a tárgyakat és javítja a színérzékelést, nyugtatja a szemet.

Polarizált lencsék – megszüntetik a visszatükröződéseket és kiemelik a részleteket, alkalmasak vízpartra vagy az autóba.

 

Az Oakley szemüvegek azonban nem csak a lencse technológiáján alapulnak. Dizájnjuk az élsportolókkal való együttműködésből keletkezik, hogy teljesítsék az adott tevékenység minden szükségletét.

És végre itt van az átgondolt megjelenés, amely a gondosan követett, aktuális trendeken alapul, a napszemüvegek és a divat, mint olyan, területén. És így a sportos sorozat mellett virágzik a sportosan elegáns és frissen trendi, városi napszemüvegek sorozata is.

 

TIPP: A Sutra Origins az Oakley Sunglasses-től egy ikonikus modell, amely már 1984 óta a piacon van. Ismert vonásait szögletes forma, a védőpajzs egységes felülete vagy egy sor szellőzőnyílás alkotja, a szemüveg felső pereme mentén.

 

A kiegészítők és más felszerelés gazdag választéka

Az Oakley a szemüvegei számára cserélhető üvegeket is gyárt, hogy Ön maximálisan ki tudja használni a kutatásaik minden előnyét.

És a nap- és védőszemüvegektől már csak egy lépésre voltak a dioptriás szemüvegek keretei, amelyek hosszú kitartást, minőséget és kényelmes viselést garantálnak.

A kínálat része a ruházat is: a sportpólóknak, melegítőfelsőknek, dzsekiknek, nadrágoknak és rövidnadrágoknak hasznukat veheti a kerékpározáskor, az erdőben és a szörfdeszkán, de nyugodtan a városba is indulhat bennük.

Mindezt sporttáskák, hátizsákok és pénztárcák, sapkák, zoknik vagy karórák egészítik ki.

 


A motoroktól a szemüvegekig

Az Oakley márkát James Jannard alapította 1975-ben és az első termékei gumikomponensek voltak a motorkerékpárok és BMX kerékpárok kormányaihoz. Már ez az első anyag akkora sikert aratott, hogy mindmáig használják például a szemüvegek száraihoz vagy az óraszíjakhoz. Öt évvel később jöttek a motoros védőszemüvegek, hamarosan utánuk pedig a síszemüvegek is.

 

Az első Oakley napszemüvegek 1984-ben jelentek meg a piacon és a Factory Pilot Eyeshades nevet viselték.

 

2007 óta a márka a Luxottica olasz csoporthoz tartozik, amely az olasz divatérzék ihlette  dizájnt kínál. Kényeztesse magát a tökéletes látás élményével Ön is az Oakley modellek egyikében, amelyeket a Gatio webshopban tökéletes árakon vásárolhat meg.

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés