Lee Cooper

Egy márka, amelynek DNS-ébe olyan mélyen vannak bekódolva a farmerek, hogy szinte a denim divat szinonimájaként tartják számon és a világ leghíresebb farmergyártói közé tartozik, ez a brit Lee Cooper. Az 1908-ban alapított cég büszkén vallja, hogy Európa első autentikus farmergyártója. A hosszú hagyománnyal rendelkező cég, legendás termékek sorával és tökéletes minőséggel, amelyet már hosszú évek óta őriz, ma is a legjobbat kínálja a hölgyeknek és uraknak készült kollekcióiban.

A Lee Cooper ruházatból Ön könnyedén összeállíthatja ruhatára szabadidőhöz alkalmas alapját, minőségi pólók, farmerek, melegítőfelsők vagy apróságok formájában, mint a Lee Cooper boxeralsók és más alsónemű, vagy a Lee Cooper cipők.

A Lee Cooper stílus egyszerű, tiszta és friss. A könnyedség, ötletesség és minőség kéz a kézben halad. Jellemzőek a kényelmes, divatos fazonok és a kellemes anyagok. A ruházat többnyire egyszínű vagy finoman mintás és feliratokkal ellátott, kölcsönösen kiválóan kombinálhatók.

Ha Ön a ruhatára alapját éppen a hagyományos Lee Cooper márkából szeretné összeállítani, biztosan megörvendezteti majd a Lee Cooper webshop a Gatio-n, amely outlet ruházatot kínál, kedvező áron. Az időtlen divat, amelyet a Lee Cooper alkot, ideális az ilyen típusú vásárlásokhoz.

 

A Lee Cooper kellemes kombinációkat kínál

A Lee Cooper több stílusos kollekciót kínál, amelyek visszatükrözik London kozmopolita feelingjét. Sportosabb hangolású, szabadidős kollekciót kínál a Lee Cooper Originals, míg a The Cooper Collection minimalista, formatervezett darabokkal érkezik, a valódi divatínyencek számára.

Az a darab, amely nélkül Ön nem tud meglenni, érthetően a farmer. A Lee Cooper denim kitűnően áll, alkalmazkodik az Ön mozgásához és hosszan megőrzi szépségét.

 

Tudta, hogy: A Lee Cooper kifejlesztett néhány eredeti farmerfazont. Feltalálták a szűk farmert és a 60-as években elkezdték a farmerek festését és rátétekkel való díszítését.

 

A farmerhez illik más szabadidős ruházat is, mint a pólók, melegítőfelsők vagy a Lee Cooper dzsekik, valamint kiegészítők, mint a hátizsákok vagy az alsónemű.

 


Ismerje meg a stílust a Lee Cooper szerint:

- A női és férfi Lee Cooper póló klasszikus laza szabással és alapszínekkel rendelkezik, a díszítés nem túl feltűnő – a főszerepet a csíkok vagy feliratok játszák

- A Lee Cooper melegítőfelső testhezálló, oversize és rövidített fazonokban is kapható, valamint tiszta színekben, a díszítése a pólókéhoz hasonló

- A Lee Cooper női blúz ötletes fazonokat és kifinomultságot kínál, amely segít Önnek definiálni divatstílusát és megtalálni azt

A márka további ruhákat is kínál az összeállításba – a nőknél nem hiányozhatnak a finom denimből készült szoknyák és ruhák, továbbá a teniszcipők, hátizsákok, dzsekik és kabátkák.  Ennek része az alsónemű is.

 

TIPP: A kényelmes farmerviselés érdekében a nők és a férfiak is értékelni fogják az illeszkedő alsóneműt, amely nem göngyölődik össze a szűk nadrág alatt. Ehhez ideálisak a Lee Cooper alsónadrágok.

 

A divat úttörői 1908 óta

1908-ban alapította a munkaruhával foglalkozó céget Morris Cooper, Kelet-Londonban. A The Morris Cooper Factory ellenálló termékeivel szerzett tekintélyt, mindkét világháború alatt egyenruhákat varrtak a brit hadsereg számára. A háború után a cég megváltoztatta nevét a jelenlegi Lee Cooper-re és farmergyártásba kezdett. Így az elsők között kezdte el bevezetni ezt a munkaruhát a mindennapi divatba.

 

Divat érdemek: A Lee Cooper az első márkák egyike volt, amely felfedezte a divat és a zene kapcsolatát. Ruháit olyan sztárok viselték, mint a The Rolling Stones vagy Rod Stewart.

 

A Lee Cooper azonban nem csak a farmert hozta divatba, mint olyant. Ott volt a farmerek női  ruhatárba való bejutásánál is, segített a miniszoknyák és később a maxiszoknyák meghonosításában, segített létrehozni a punk hullámot. Az úttörő időkből mindmáig megmaradt az eredeti termékekre irányuló igyekezete, amelyekkel a tulajdonosaik teljesen azonosulni tudnak.

A stabil népszerűség biztosítja a Lee Cooper márka számára a világ több, mint 300 országában való működést, a brit olimpikonokkal és a világi személyiségekkel való együttműködést. Legendás hírnevének nem marad adósa és minden évben olyan kollekciókat készít, amelyek meleg fogadtatással találkoznak.

Legnépszerűbb termékek

Lee Cooper férfi rövidnadrág
11 990 Ft –20 %
Lee Cooper férfi rövidnadrág
Kézbesítés 4-10 munkanapon belül (már csak 1 db.)
Kód: SF_SNC99-1_BLACK_XS
Korábbi: 11 990 Ft  (–20 %)
9 599 Ft
Lee Cooper férfi rövidnadrág
Tipp
11 990 Ft –20 %
Lee Cooper férfi rövidnadrág
Kézbesítés 4-10 munkanapon belül (már csak 1 db.)
9 599 Ft
+ több
Kód: SF_SNC99-1_BLACK_XS
összesen 1 termék

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés