Coach

Fiatalosság, szilajság, természetesség – ezek a szavak jellemzik az amerikai Coach márkát, amely rangos minőséggel, friss dizájnnal és kreatív megmunkálással jeleskedik. Tekintse meg a Coach ruházat és kiegészítők kínálatát és szívja magába ennek a legendás márkának az illatát, főleg a női kézitáskákét. A nő és a kézitáska, elválaszthatatlan páros, és éppen a jellemző C betűvel jelölt kézitáskák a Coach divatmárka tartópillérei.

 

A Coach kézitáskák magabiztosságot és az élethez való pozitív hozzáállást sugároznak.

A Coach kézitáskák változatosak, gyönyörűek és stílusosak. Rendkívül sokféle fazonból, méretből és színváltozatból választhat. Megtalálja magáét a nő, aki elegáns kézitáskát keres a munkába, de az is, aki egy szórakoztató darabra vágyik egy partira. A kínálatban találhat egyszínűséget és őrült mintákat egyaránt.

A Coach kézitáska a kisüzemi feldolgozás minőségére fektetett hangsúllyal és prémium anyagokkal jeleskedik. Sokéves hagyományból merít, amelyet modern érzülettel élénkít fel.

 

Mi szerint válasszon kézitáskát:

Méret. Aszerint, mit szeretne hordani a kézitáskájában, a táskája lehet mini, kicsi, közepes vagy valóban nagy.

Alkalom. Hová fogja hordani a kézitáskát? Eszerint ismerünk estélyi, városi kézitáskákat, vásárláshoz, anyukáknak gyermekkelékekhez, sporthoz. Más kézitáskára van szükségük az érett hölgyeknek és megint másmilyenre a serdülő lányoknak.

Anyag. Befolyásolja az alkalom, és a ruházat stílusa is. Választhat bőr kézitáskát, olcsóbb műbőrből vagy textilből készültet. Sporthoz és a természetbe a funkcionális, vízálló anyagok alkalmasak.

TIPP: Visszatérnek a divatba a fonott (vessző) táskák – mókásak és elegánsak egyszerre.

Szabás. A kézitáskák bármilyen formájúak lehetnek, a szíjuk hosszúsága is különféle lehet vagy teljesen foganytú nélküli változataik is vannak. A testen keresztül vetve viselik a crossbody táskát, fogantyú nélküli a borítéktáska, derékra való az övtáska. Ha Ön sok dolgot hord magával, egy shopper lesz az Önhöz illő, univerzális választás a közepes méretű, vállra akasztva vagy kézben hordott kézitáska. Népszerű újdonság az elegáns városi hátizsákkal kombinált kézitáska – hogy hogyan fogja hordani, csak Önön múlik.

 

Coach kiegészítők és ruházat 

A kézitáskákon kívül a Coach cég kiegészítőket, cipőket és szabadidős ruházatot is gyárt. Mindezt kiváló minőségben és tökéletes megmunkálással.

Kiegészítők: A kiegészítők közül nagy népszerűségnek örvendenek az övek, kendők, pénztárcák vagy a kulcstartók. Mindezt harmonizálhatja kézitáskával és a kiegészítők tökéletes harmóniáját hozhatja létre, amely az Ön öltözékét a csillagok magasságába emeli.

Nem feledkezhetünk meg a kozmetikai táskákról vagy a napszemüvegekről sem – egyszerűen mindazt megtalálhatjuk, amire egy modern nőnek a kézitáskájához szüksége van.

Van kutyája? Vásároljon neki stílusos Coach pórázt. 

Cipő: A Coach cipők szórakoztatóan követik a kézitáskák sorát, amikor ugyanolyan nyomattal, színkombinációkkal, díszes és márkaalkotó részletekkel büszkélkednek.

Ruházat: Kifejező színek, színes nyomatok és eredeti fazonok jellemzik a Coach pólókat, szvettereket, melegítőfelsőket, ruhákat, vagy kabátokat. A kézitáskákhoz hasonlóan a Coach ruházat is szilaj, vidám, újító és friss.

Coach férfiaknak: A Coach hátizsákokról nem kell lemondaniuk a fiatalosan gondolkodó uraknak sem, akik rendelkezésére állnak hátizsákok, táskák, pénztárcák, övtáskák és diplomatatáskák is. A kínálatban szerepel még sok kiegészítő, teniszcipő és ruházat is.

 

A kis New York-i műhelyből az egész világra kiterjedő népszerűséghez

A Coach márkát 1941-ben alapították, Manhattan szívében. Hat varrónő kezdett el kézileg pénztárcákat gyártani, amelyeket később kézitáskákkal egészítettek ki és a választék növekedni kezdett. A kis családi cégből végül egy hatalmas divat ikon dugta elő fejét, amely mellett elkötelezték magukat a popzene és a filmvászon csillagai, továbbá nem egy híresség és divatblogger.

Talán amiatt, mert a Coach filozófiája annyi év után is mindig stabil alapra támaszkodik: minőségi mesterség, szabad lelkület és mindannak keresése, amely modern, autentikus, felszabadult és luxus.

Ha csábítják Önt a Coach kézitáskák , pillantson be kézitáskákból és más kiegészítőkből álló kínálatunkba, kedvező áron.

Legnépszerűbb termékek

Coach női levéltáska
INGYENESINGYENES 106 990 Ft –10 %
Coach női levéltáska
Kézbesítés 4-10 munkanapon belül (már csak 2 db.)
Kód: BD_37370_B4PM/NOSIZE
Korábbi: 106 990 Ft  (–10 %)
96 299 Ft
Coach női levéltáska
Akciós ár
INGYENESINGYENES 106 990 Ft –10 %
Coach női levéltáska
Kézbesítés 4-10 munkanapon belül (már csak 2 db.)
96 299 Ft
+ több
Kód: BD_37370_B4PM/NOSIZE
összesen 1 termék

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés