A vásárlás előnyei a GATIO.HU webáruházban

Prémium kategóriájú divat és a prémium szolgáltatások ötvözése, milyen szolgáltatásokat nyújtunk vásárlóinknak?

  • 20.000 Ft. Feletti vásárlás esetén ingyenes kiszállítás – vásároljon 20.000 Ft. feletti értékben és megrendelését ingyenesen kézbesítjük egészen az ajtója elé vagy a kiválasztott Csomagküldő pontra.
  • Az áru ingyenes visszaküldése a mi költségünkreha szeretné az árut visszaküldeni, vagy kicserélni, megteheti a mi költségünkre. Elég felvenni velünk a kapcsolatot és biztosítjuk az ingyenes visszaküldést / cserét a Csomagküldő szolgálaton keresztül.
  • A pénz visszafizetésének garanciája 48 órán – nem elégedett a termékkel? Küldje vissza a terméket és mi 48 órán belül visszautaljuk a pénzét bankszámlájára. *Az összeget az áru raktárunkba való visszaérkezésétől számított 48 órán belül utaljuk vissza.
  • Akár 30 nap az áru visszaküldésére – ha nem elégedett a termékkel és éppen nincs ideje visszaküldeni, semmi gond. A GATIO-nál 30 napja a termék költségmentes visszaküldésére.
  • V.I.P. klub a top vásárlóknak – rendszeresen vásárol nálunk? Automatikusan a V.I.P. klubba soroljuk Önt és olyan előnyökben részesítjük, amilyenekkel senki más nem rendelkezik. Mint a V.I.P klub tagja, speciális előnyökben, kedvezményekben és átlagon felüli prémium szolgáltatásban részesül.
  • 100%- ban eredeti termékek – minden termékünk a hivatalos forgalmazóktól származik, ennek köszönhetően biztos lehet benne, hogy az összes nálunk vásárolt termék eredeti.